© 2010, RAEK! Management  All rights resereved.

RAEK! Management
VERBINDT MENSEN, IDEEËN & BUSINESS

Collectieve Westfield Testdag 2011

Dinsdag 15 februari 2011 wordt de start van het raceseizoen 2011 voor de Westfield Cup, want in samenwerking met Race Driver School Holland organiseert RAEK! Management voor het tweede achtereenvolgende jaar de Collectieve Westfield Testdag (CWT).

De CWT 2011 gaat verder waar we vorig jaar gebleven zijn. Met een programma om van te smullen, met de beste instructeurs - die ook daadwerkelijk allemaal ervaring hebben in een Westfield - en gebrand zijn om je verder te helpen als coureur.

De kosten voor deze hele dag zijn € 450,- incl. BTW en incl. lunch. Net als het afgelopen jaar gaan we weer groepjes van drie vormen waar één instructeur zich op richt. Er wordt weer vier en een half uur gereden en tussendoor is er theorie. Met de feedback van vorig jaar gaan we deze dag nog productiever maken, waarbij de theorie nog beter aansluit op het aanpassen van het gedrag van de Westfield Racer en de praktijklessen nog meer zijn toegesneden op elk individu afzonderlijk, waarbij we als doel hebben om met jou de volgende stap te maken op racetactieken en racevaardigheden.

Ook interesse en in het bezit van EU-licentie, maar niet in het bezit van een Westfield Racer? Neem contact op en we zorgen dat je er dinsdag 15 februari bij bent.

Bent u benieuwd wat RAEK! Management nog meer voor u, en/of voor uw organisatie kan betekenen? Klik dan hier.