© 2010, RAEK! Management  All rights resereved.

RAEK! Management
VERBINDT MENSEN, IDEEËN & BUSINESS

Sta jij aan de start in 2011?

Race Driver School Holland organiseert weer een racecursus op Circuit Park Zandvoort, van maandag 14 t/m woensdag 16 februari 2011.

Nu de sneeuw verdwenen is, is de eerste race van 2011 alweer verreden. Zondag 9 januari werd op het Circuit Park Zandvoort het autosportseizoen traditioneel geopend met de Nieuwjaarsrace. Ook de racekalender voor het zomerseizoen, dat in maart van start gaat, begint langzaam vorm te krijgen.

 

Zelf ook van plan om te gaan racen in 2011?
Wil je dit jaar je racedebuut maken, maar heb je nog geen racelicentie? Geen nood, want van maandag 14 t/m woensdag 16 februari organiseert Race Driver School Holland de eerste racecursus van 2011. Wil je je Club-licentie opwaarderen naar een EU-licentie dan kan dat natuurlijk ook.

Gedurende drie volle dagen word je op Circuit Park Zandvoort opgeleid tot volwaardig coureur. Aan het einde van de cursus is het mogelijk om deel te nemen aan het officiële licentie-examen waarmee je een racelicentie - je rijbewijs voor op het circuit - kunt bemachtigen. Deelname aan de racecursus kost € 1650,-. Neem voor meer informatie
contact op met Arjen Heeck.