© 2010, RAEK! Management  All rights resereved.

RAEK! Management
VERBINDT MENSEN, IDEEËN & BUSINESS

Sponsordeal Fristad & Co en Day-v-tec

RAEK! Management heeft voor het merk Fristads & Co, dat actief is in het topsegment werkkleding, in Day-v-tec de ideale partner gevonden om haar marketingcampgnes te activeren  en originele relatiemartketing activiteiten te ontplooien.

Fristads & Co - onderdeel van Kwintet - was al actief in de racerij als kledingsponsor van Team Molenaar in de motorsport. Omdat Molenaar op WK-niveau actief is en de Nederlands tak van Fristads & Co zich meer in Nederland te provileren is er de overstap gemaakt naar Day-v-tec Engineering. Door het  kleden van het Nederlandse team geleid door de aimabele Davy Lemmens hoopt Fristads & Co onder andere meer naamsbekendheid te genereren.

 

Day-v-tec is actief in het Dutch Power Pack in de Formido Swift Cup, de Dutch Clio Cup in de Toerwagen Diesel Cup en in de koningsklasse van de Nederlandse autosport: de Dutch GT4.

 

Door het kleden van alle teamleden van het Day-v-tec team is voor gasten en relaties van Fristads & Co goed te zien hoe werkkleding een de ene kant modieus kan zijn en tevens in de praktijk zorgt voor de juiste bescherming en goede pasvorm.

 

Wilt u ook weten wat RAEK! Management voor uw organisatie kan betekenen op autosportmarketing in het algemeen en in het bijzonder op sponsoring en relatiemarketing gebied? Schroom dan niet en neem dan vrijblijvend contact met ons op want wij helpen u graag verder.